Reviews

Rate Show

Dyptgående gode intervjuer.
Mange gode og varierende temaer, med mange forskjellige gjester.

De treffer
En duo som treffer og tar opp saker som vi til daglig snakker om, men som media ikke tørr ta tak i!

Stå på!
Meget viktige tema de tar opp i episodene her. Spesielt episodene om vårt FlAT-pengesystem som går på bekostning av de som ikke forstår systemet. Dette bør være allmennkunnskap.

Disse gutta tenker utenfor boksen!
Veldig bra å høre noen som snakker om litt andre temaer enn det vanlige media gjør.

Flott samspill mellom Ole og Klaus
Interessant, dagsaktuell og lærerik

Liberalistisk skråblikk
podcast med liberalistisk skråblikk på politiske saker med lun stemning og glimt i øyet!😊👍🏻

Top Podcast
En genisl podcast for Nordmenn som er ordentlig politikkinteresserte. I frihetens navn!

Herlig forfriskende!
Gøy å høre Ole og Klaus diskutere både tidsaktuelle og tidløse problemstillinger vi alle møter i hverdagen. Ikke alltid man er enig i synspunktene deres, men dét er også styrken til denne podcasten: få oss lyttere til å kjenne bedre etter hva VI synes og føler selv om ting og tang... ;-) Anbefales sterkt!!!

vanvittig liberal podcast
Spenstig politisk podcast som kaster sitt lys på den moderne verdens utfordringer og uutnyttede muligheter. Kanskje er det liberalt å tenke på seg selv slik vi gjorde før 1972, når det globale samfunnet svikter? Mulig vi får høre en filosofisk betraktning av denne tesen i kommende episoder? Podcasten anbefales uansett politisk ståsted man måtte sogne til. hep hep

Utmerket podcast
Er jeg inhabil hvis jeg har deltatt i tre programmer og blitt omtalt i et fjerde? Jeg tror ikke det. Nettopp det at disse gutta lukker døra etter seg og driver podcast i et eget, parallelt univers, er et stort pluss. Gutta er også aktuelle, ofte tidligere ute enn andre, og de tør å være kontroversielle. Og når andre ikke er enige med dem, slipper de dem til eller representerer dem på en fair måte. Ingen latterliggjøring, ingen idiotforklaringer. Forfriskende.

Anbefaler denne podcasten!
Bra podcast, gode samtaler, sjekk ut!

Anbefalt på det sterkeste
Denne podcasten er et «must» for alle som liker podcaster med politisk innhold.

Flott podcast
Opplysende om frihet og liberalistisk tankegang
Dødsbra!

Liberalt budskap, originale analyser
Klaus og Ole produserer episoder i et forrykende produktivt tempo. Dette går dog ikke utover kvaliteten på innholdet, som preges av et skarpt politisk skråblikk med en solid dose glimt i øyet. Ole og Klaus komplimenterer hverandre godt — med daglige oppdateringer tar de på pulsen på hva som rører seg i samfunnet, og dermed gjør de politikk langt mer spennende enn det som regel er. Liberaleren podcast er et flott tilskudd til en meget god nettavis, der begge hostene også skriver. Liberaleren podcast har også en Oslo-gjeng som produserer innhold av høy kvalitet. Bilturen til jobb blir ikke den samme uten!

Informativ og morsom podcast!
Vil anbefale denne podcasten for god innsikt i samfunnsdebatten og en god latter i ny og ne.

Klaus Jakobsen
Veldig bra podcast av Klaus Jakobsen

Mye bra!
Flott med (nesten) daglig podcast! Hent gjerne inn flere gjester som er skikkelig gode på ett område. Bent Johan svikter aldri... Det kan bli litt mye synsing av og til: «hva tror du?», «jeg mener...» etc. Bruk gjerne forskningsrapporter, partiprogrammet, eller statistikk som utgangspunkt for videre analyser. Stå på! PS: Lyden på Ole er mye høyere enn Klaus, det er vel en smal sak å justere...

Viktig med en liberal podcast!
En podcast med utgangspunkt i frihet og liberalisme!